Ndë.rron jetë balerina e famshme e skenës shqiptare në moshën 46 vjeçe, vu.ante nga një sëm.undje e rëndë

Është ndarë nga jeta në moshën 46-vjeçare balerina e njohur, Hueyda El Sayed.

Balerina, vu.ante prej kohësh nga një sëm.undje e rë.ndë, sëmu.ndje e cila, ia mb.ylli përgjithmonë s.ytë këtë mëngjes në një spi.tal në Lukskemburg. Hueyda El Sayed ka lindur në Tiranë, ndërsa prejardhja e saj ka qenë nga Sudani.

Veçse balerinë, 46-vjeçarja njihej si këngëtare e piktore.

Po kush ishte Hueyda El Sayed:

Hueyda El Sayed është këngëtare e njohur. Ajo ka lindur në Tiranë, ndërsa prejardhja e saj është nga Sudani . El Sayed ishte zotëruese e mirë e katër gjuhëve si anglisht, frëngjisht, italisht dhe shqip. Ajo u diplomua për Drejtësi në Universitetin e Tiranës. Më pas, ajo pati sukses të shkëlqyeshëm në marrjen e një Diplomë Master në Bashkëpunim Ndërkombëtar, të Drejta të Njeriut dhe Politikave Evropiane në Universitetin rome “Tre” në Itali. Gjatë karrierës së saj profesionale ka pasur privilegjin për të punuar në fusha e disiplina të ndryshme, si televizion, balet, këngë dhe pikturë. Ne kemi përmbledhur shkurtimisht disa nga momentet më të rëndësishme të karrierës së 46-vjeçares, duke nisur nga shfaqja e parë televizive në emisionin “Dymbëdhjetë Vallëzime pa një të Shtunë”.

Ajo ka qenë një prezantues lajmeve në Ora News dhe u pjesëmarrëse në televizionet e tjera si:

  • – Një këngë për ty – Televizioni Top Channel;
  • – 7 nga shënimet e mia dhe Kioska – Radio Televizioni Ora News;
  • – Në restorant (një reality show) – Televizionit Arbëria.

Në vitin 2000 ajo botoi romanin e saj të parë “Ngjyra e lëkurës sime”, ndërsa në vitin 2006 doli libri i dytë, një roman. Ajo ka punuar si modele dhe ka vepruar në një numër të reklamave televizive në Francë, Kamerun, Belgjika, dhe Portugali.