LAJMI FUNDIT/ Sali Berisha jep lajmin e hìdhur në lidhje me të

Ne nje postim te Sali Berishes njofton se ka ndè.rruar je.të një prej inxhiniereve te talentuar shqiptar, Nexhat Veipi.

Ai gjithashtu u dallua për qëndrimet e tij pro pluralizmit politik dhe demokratizimit të vendit, duke qenë një nga themeluesit e pare të Partisë Demokratike në qarkun e Vlorës. Nexhat Veipi shërbeu në disa fushata të Partisë Demokratike në Vlorë dhe jo vetëm, si një nga ekspertet me te mire në organizimin politik.

Lìdhur me këtë lajm të trì.shtë ka reaguar dhe Sali Berisha.

Mesazh nderimi per Ing. Nexhat Veipin!

Te dashur miq, Inxhinier Nexhat Veipi, njeri nga themeluesit dhe drejtuesit kryesor te PD te deges se Vlores, qendrestaret e pa.mposhtur te saj dhe eksperti i shquar ne fushen e naftes dhe gazit te vendit e zyrtari i perkushtuar, intelektuali qe njohu bùr.gjet e tòr.turat çnj.èrezore gjate dìk.tatures hox.histe, qytetari dhe prindi shembullor, mby.lli syte pergjithmone.

Me ndà.rjen nga je.ta te inxhinier Nexhat Veipit, Partia Demokratike ka hù.mbur njerin prej personaliteteve te shquara dhe te pampo.shtur te saj. Nexhat Veipi qendroi gjithnje me guxim si ne bu.rgjet e dìk.tatures, ashtu dhe ne mbr.òjtje te demokracise dhe vlerave te saj. Ai dha nje kontribut te shquar ne qeverisjen vendore dhe ne çdo detyre qe ju ngarkuar ne fushen e hidrokarbureve.

Duke shprehur mirenjohjen time te pakufishme per ndìhmesen e tij te çmuar, bashkepunimin tone te gjate qe nga dhjetori 1990 gjer ne ditet e fu.ndit te je.tes se tij, une shpreh ngush.ellimet e mia me te ndj.era familjes se tij te nderuar, miqve dhe te afermve te tij dhe lutem se bashku me ta qe shpi.rti i tij i mire i Nexhatit tyre te dashur te gj.eje paq.en e merituar. Amin. sb