PËRPLASJA: “Doktor Saliu, pyet kunatën tënde (atë që iu v.ra burri në Gërdec) se kush është Dorian Duçka. Dhe urime partisë së b…thkave”

Berisha nuk ka ndalur sulmet ndaj Dorian Duçkës, personi që del në hetimet amerikane të McGonigal si Personi B.

Duçka ka qenë zëvendësministër i Energjetikës, në qeverinë Berisha, kur ky ishte në aleancë me LSI.

Duçka është edhe familjar i afërt i Ilir Metës. Sipas Ramës, Duçka punonte pa lekë si “këshilltar” i tij.

Gazetari Habjon Hasani i shton edhe një histori CV-së së Duçkës. Ai i ka kërkuar Berishës të kujtohet pak për të shkuarën e tij me Duçkën.

“Doktor, është problem i madh kur ne nje moshe te caktuar, ne te cilën te nevojiten bastunë te qendrueshem, rrethohesh nga imbecile te painformuar.

Per te kuptuar dhe njohur se kush janë ortaket e Dorian Duçkes, e ke shume kollaj. Duhet te pyesësh kunatën tende, zonjën Vjollca Hoxha (gruaja e baxhanakut rahmet paste qe ti nuk e njihje).

Pyete zonjen Vjollca, ku shkoi Dorian Duçka pasi ajo i trokiti per ndihme me rekomandimin e familjes tende. Ne cilin shtet partner dhe aleat ai nderhyri dhe i siguroi vizen zonjes Hoxha. Kur te ta thotë kunata shtetin, aty qëndro. Merr fryme thelle se aty i kane rrënjët dhe ortaket e Dorianit.

Urime partise se bythkave”, shkruan ai.