Zbulohet porti fantazëm në zemër të Shqipërisë? Detajet në lajm

Çfarë ndodhi me portin aq shumë të reklamuar në zemër të Shqipërisë ? A u ndërtua ky port ? Si është gjendja në terren ?

Çfarë qëndron vërtetë pas ? Shqipëria Tjetër është një hapsirë për njerëzit e thjeshtë, për njerëzit e pamundur e shpesh të harruar.

Në thelb është ajo Shqipëri që ne shpesh kalojmë pa e vënë re dhe na duket fort e largët. Shqipëria tjetër është zëri i të vërtetës, problemeve, i zonave të largëta e të lëna mënjanë. Ne do të jemi kudo për të treguar këtë Shqipëri.